AGEL adviseurs loopt SAMEN WARM voor de KaaienLoop te Oosterhout

Over een kleine maand dan is het zover. Op zaterdag avond 11 mei te Oosterhout wordt voor de 17e keer de Van Mossel OPC Kaaienloop georganiseerd. Als AGEL adviseurs geven we na het succes van de Bredase Singel loop eind 2018 het vervolg om als bedrijf met deze thuiswedstrijd gezamenlijk mee te doen. Na een peptalk van Richard Hendriks en Bas ten Bulte hebben onze collega’s zich met veel enthousiasme hiervoor aangemeld.

Op 11 mei zullen rond 18.15 uur 3 teams van 12 collega’s aan de start komen van de 5 km (2 rondes) en een uurtje later om 19.00u zal 1 team van 5 medewerkers aan de start komen van de 10 km (4 rondes). De lopers leggen hun ronde af in het centrum van Oosterhout.

Iedereen heeft zo zijn doelstelling om hieraan mee te doen. Vitaal bezig zijn, eventuele streeftijden te lopen of om ons team samen te komen aanmoedigen. Wij wensen in ieder geval iedereen succes met het rondje om de kerk en op naar een gezellig en sportieve avond. Samen kunnen we dan genieten van deze mooie KaaienLoop.

Voor meer informatie zie https://www.kaaienloop.nl/

 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?