Onze partners

APLY - real-time data monitoring

APLY is met slimme innovaties nieuwe mogelijkheden te creëren op het gebied real time data monitoring, waarbij samenwerking met partijen in deze segmenten een must is. De Visie van APLY is dat door een combinatie van bestaande technologische mogelijkheden gecombineerd met nieuwe toevoegingen, we producten in de markt kunnen zetten die zeer concurrerend zijn in zowel investering als exploitatie.

GeoBORG

GeoBORG is een samenwerking van AGEL adviseurs, MUG ingenieursbureau en HawarIT op het gebied van basisregistratie projecten, waaronder de BGT. Gezamenlijk hebben deze bedrijven jarenlange ervaring met alle onderdelen van de BGT (inwinnen, transitie, beheer, ICT, koppelingen) en zij hebben deze ervaring en hun visie omgezet in GeoBORG. GeoBORG is in basis een ontzorgdienst met veel mogelijkheden. Het kan de BGT taken compleet ontzorgen, maar ook onderdelen van het takenpakket. GeoBORG is een combinatie van een gecertificeerde dienst en een online beheeromgeving voor de BGT en BAG. In de dienst zitten alle aspecten met betrekking tot inwinning, verwerking maar ook koppeling met de Landelijke Voorziening (LV) en het berichtenverkeer (automatisch). De dienst biedt de bronhouder naast de data ook de mogelijkheid voor de verplichte zelfevaluatie.

ETL Solution

ETL Solution is een officiële partner van Safe Software en FME® Server certified professional en trainer. Gespecialiseerd in advies, implementatie en coaching op het gebied van FME® desktop en server. ETL Solution helpt met de vertaalslag van organisatievraagstukken naar oplossingen. Resultaatgericht, professioneel en conform vooraf gemaakte afspraken. Wij leveren oplossingen waar u in de praktijk mee kunt werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.