Bouwkundige hoofdmaatvoering diverse projecten

De maatvoerders en landmeters van AGEL Adviseurs verzorgen al jaren bouwmaatvoeringen voor verschillende (bouw)aannemers en opdrachtgevers.

Zo verzorgen we momenteel de maatvoering van een 7-tal nieuwbouwprojecten in opdracht van Van Wanrooij Bouw- en Ontwikkeling.

Voor Hazenberg Bouw zetten we verschillende projecten uit, zoals de herontwikkeling van een oude kapel in Vught (zie foto hieronder) deze wordt omgetoverd tot 6 mooie appartementen.

Een andere in het oog springend project is de renovatie van de “D’Oliphant” te Amsterdam. Dit stervormig 15 verdiepingen hoge gebouw is totaal gestript en er is op elke verdieping op alle drie de vleugels van het gebouw een stuk aangezet, ook is er op het dak een extra verdieping toegevoegd. In samenwerking met PelserHartman 3D Measuring Solutions en in opdracht van DCV Bouw hebben we hier de hoofdmaatvoering verzorgt.

Ook zijn we voor verschillende andere bouwbedrijven zoals Maas-Jacobs Bouw, Zwaluwe Bouw, De kok Bouwgroep, UBS Bouw, Van Santvoort Bouw, Aan de Stegge Roosendaal en Sprangers Bouwbedrijf constant bezig om verschillende nieuwbouw of renovatie projecten van de juiste maatvoering te voorzien. Tevens verzorgen we maatvoeringen in de sloopbegeleiding en in de industrie (Zie hieronder).

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?