COLLEGA GEZOCHT BINNEN INFRA

Omdat de maatschappelijke werkelijkheid verandert, is ook onze omgeving voortdurend in beweging. De bestaande ideaalbeelden zijn steeds aan veranderingen onderhevig. Daardoor zien we stedenbouwkundige en landschappelijke opvattingen verschuiven. Soms geleidelijk, soms in forse golfbewegingen.
Ontwerpen onder de AGEL signatuur onderscheiden zich door een hoge mate van innovativiteit. Binnen de kaders van nieuwe ideaalbeelden geven zij vorm aan optimale functionaliteit. En zijn zij herkenbaar aan hoogwaardige esthetische kwaliteiten. Om dit te bereiken, creëert AGEL adviseurs eerst de noodzakelijke synergie met de opdrachtgever. Daarnaast leggen onze adviseurs een betrouwbaar fundament voor uw plannen door middel van gerichte onderzoeken, analyses en plannen.
De infra-experts van AGEL adviseurs hebben de nieuwe eisen voor een duurzame toekomst scherp in het oog. Die eisen vormen een inspirerende uitdaging om hun expertise optimaal in te zetten. Met creatieve, duurzame en efficiënte oplossingen als doel. Naast het totale projectmanagement verzorgt AGEL adviseurs zowel de planopstelling van ontwerp tot contract als ook de aanbesteding, de directievoering en het toezicht tijdens de realisatie van uw projecten.
Binnen ons team zijn wij opzoek naar uitbreiding! Ben jij een contractschrijver / bestekschrijver binnen de civiele techniek en heb je inspiratie om het multidisciplinair team van AGEL adviseurs te komen versterken, dan kun je contact opnemen met Carlo Hoetelmans. Informatie omtrent het functieprofiel vindt je hier.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?