DE AGELASIDAE ALS GEO – ICT TOOL!

Geo-ICT Tool
AGEL adviseurs heeft een eigen tool ontwikkeld waarmee viewers met twee muisklikken benaderbaar zijn voor eigen medewerkers en op korte termijn ook voor klanten. Naast de viewer bestaan nu de mogelijkheden om conversie uit te voeren van kadastrale kaarten naar een bepaald gewenst formaat, interactieve bevraging van data en andere GIS toepassingen.

Vier kenmerken

Deze tool heeft de naam  Agelasidae gekregen  waaraan AGEL adviseurs haar naam heeft afgeleid. Een agelasidae is een sponsdier met kenmerken als:

1.     Groot regeneratievermogen

2.     Eenvoudige bouw

3.     Sterke eenheid

4.     Samenwerkend

Deze kenmerken zijn ook kenmerkend voor de tool.  De tool is eenvoudig gehouden om de gebruiksvriendelijkheid hoog te houden. Naast de eenvoudigheid heeft de tool een groot regeneratievermogen.

Kenmerkend bij de Agelasidae is dat elke cel de mogelijkheid heeft om uit te groeien tot een nieuwe spons. Zo ook met deze tool. Kenmerkend is dat iedere functionaliteit de mogelijkheid heeft om uit te groeien!

Viewers
Het maken van viewers en het interactief gebruik van data is een dagelijkse behoefte bij de werkvelden van AGEL maar ook voor onze klanten. Hiermee wordt de integraliteit vergroot en heeft men inzicht in het gehele proces. Door de ontwikkeling van deze tool worden projecten beter beheersbaar en vergoot je participatie.

Interesse?

Heeft u vragen omtrent de tool of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Richard Hendriks via 0162-456481 of [email protected]

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?