GEOWEEK BIJ OBS DE RADONKEL

GEOWEEK

De GeoWeek is begonnen. Deze hele week zullen 4400 leerlingen in hun eigen omgeving kennis maken met de praktijk van geo. Professionals uit de bodem-, water- en geo-informatiesector organiseren een bedrijfsbezoek, veldwerk of gastles en delen zo hun expertise. Door ‘zelf te doen’ ontdekken leerlingen de leuke en technische kanten van het vak aardrijkskunde en de beroepspraktijk van geografie.
Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) organiseert de GeoWeek dit jaar al voor de 10e keer. Kijk bij expedities welke bedrijven er dit jaar allemaal mee doen.

AGEL ADVISEURS GEEFT GASTLESSEN OP DE OBS DE RADONKEL.

Vandaag hebben de enthousiaste collega’s van AGEL adviseurs gastlessen verzorgt op de OBS de Radonkel in Raamsdonksveer. Samen met de leerlingen van groep 7 en 8 zijn er grondboringen gezet om grondwater op te pompen, zijn er objecten ingemeten en is er GIS speurtocht opgelost.

Zie de fotosessie op oogopgeertruidenberg.

DRONE OPNAMENS VERZORGT DOOR ALFADRONE

In de pauze hebben de vliegeniers van Alfadrone opnames gemaakt van het schoolgebouw en de als klap op de vuurpijl een groepsfoto met de drone vanuit de lucht genomen.

drone opname

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?