Kermis Tilburg kleurt groen dit jaar

De binnenstad van Tilburg kleurt sinds de afgelopen drie weken groen. AGEL adviseurs verricht daar in opdracht van de gemeente Tilburg het uitzetwerk van bijna 200 attracties.

Elke attractie word met groene veraf gemarkeerd zodat bij start van de opbouw duidelijk is waar de kermisexploitanten de attracties, kramen en andere zaken kunnen en mogen plaatsen. Het uitzetten is een project wat al enkele jaren door AGEL adviseurs wordt uitgevoerd. Dit doen ze in nauwe samenwerking met medewerkers van de gemeente Tilburg.

Voorafgaand aan de uitzetting worden de vakken van de attracties voorbereid in tekeningen en wordt er afstemming gezocht met veiligheidsmaatregelen. Tijdens het uitzetten kan het nog gebeuren dat er wijzigingen plaats vinden aangezien sommige attracties nog wijzigen. Deze wijzigingen worden door AGEL adviseurs snel en efficiënt opgepakt.

Aan het einde van de 3 weken zal er in het veld ‘aanwijs’ plaats vinden waarbij de uitzetting wordt overgedragen aan de gemeente zodat de opbouw kan beginnen.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?