Nieuwe landmeetapparatuur werkveld Geodesie!

Op vrijdag 19 april heeft Geotrade Survey Equipment B.V. de nieuwe Leica-apparatuur bezorgt bij het werkveld Geodesie van AGEL adviseurs. Deze feestelijke gebeurtenis ging gepaard met een foto-moment en het nuttigen van heerlijke Bossche bollen.

Voor 10 landmeetploegen zijn er nieuwe Total Stations, GNSS en Waterpastoestellen geleverd met veldboeken en pencomputers. Het zijn de typen TS16, GS16, LS15, CS20 en CS35. Binnen het werkveld wordt hiermee meer uniformiteit en eenduidigheid nagestreefd.

De apparatuur wordt gecombineerd en geïmplementeerd met verschillende meetoplossingen zoals: dg DIALOG-BGT, Leica Captivate 3D-DTM, GeOpus, Carlson SurvPC-Hybrid en Carlson SurvPC-ArcGIS-Engine (Esri-GIS).

Wij bieden verschillende typen meetoplossingen om de volgende disciplines te blijven ondersteunen: Basisregistraties (BGT/BAG/BOR/WOZ), Overheden (Waterschappen/Gemeentes/Provincies), Infra (GWW/Civiel/NUTS/K&L), Bouw (Maatvoering/BIM/Vastgoed), Omgeving (Deformatiemetingen/Monitoring/Bomenbeheer), Ruimte (Ontwikkelingen/Wooncorporaties/Kadastrale splitsingen) en Milieu (Bodem/Water/Lucht).

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?