Ons nieuws rondom het coronavirus (COVID-19)

Geachte relatie,

In verband met de nieuwste overheidsmaatregelen rondom het COVID-19 virus hebben ook wij passende maatregelen genomen. Het waarborgen van de gezondheid en de veiligheid van u en onze collega’s staat hierbij voorop. Wij werken zo veel mogelijk thuis dan wel op kantoor op gepaste afstand van minimaal 1,5 meter. Ons kantoor is geopend en we garanderen voldoende bezetting om uw vragen op te kunnen pakken en beschikken over alle gewenste hygiënemaatregelen en -voorzieningen. Externe afspraken vinden waar mogelijk telefonisch of met videobellen (zoals zoom, teams of skye) plaats en anders op gepaste afstand van minimaal 1,5 meter.
Onze buitenwerkzaamheden gaan gewoon door, maar wij vragen u om op de (onderzoeks)locatie een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter in acht te nemen.

Ten gevolge van deze corona-maatregelen kan het zijn dat onze te leveren diensten, advies en of producten iets opschuiven in de planning, echter doen wij er met ons hele team aan collega’s alles aan om tijdig en volgens afspraak te kunnen blijven leveren. Mocht dit niet lukken nemen wij hiervoor contact met u op en vragen hiervoor om uw begrip.

Op deze manier nemen wij onze verantwoordelijkheid en kunnen hiermee toch onze dienstverlening blijven garanderen zoals u die van ons kent.

Wij wensen u goede zaken en blijf gezond en pas goed op uzelf en uw naasten!

Met vriendelijke groet,

AGEL adviseurs

 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?