Ons nieuws rondom het coronavirus (COVID-19)

Geachte relatie,

In verband met de nieuwste overheidsmaatregelen rondom het COVID-19 virus hebben ook wij passende maatregelen genomen. Het waarborgen van de gezondheid en de veiligheid van u en onze collega’s staat hierbij voorop. Wij werken zo veel mogelijk thuis. Ons kantoor is geopend en we garanderen, weliswaar een minimale, maar voldoende bezetting om uw vragen op te kunnen pakken. Externe afspraken worden als deze niet absoluut noodzakelijk zijn verzet of vinden telefonisch plaats. Wij nemen hiervoor contact met u op. Onze buitenwerkzaamheden gaan voorlopig gewoon door, maar wij vragen u om op de (onderzoeks)locatie een gepaste afstand van minimaal 2 meter in acht te nemen.

Ten gevolge van deze corona-maatregelen kan het zijn dat onze te leveren diensten, advies en of producten iets opschuiven in de planning, echter doen wij er met ons hele team aan collega’s alles aan om tijdig en volgens afspraak te kunnen leveren. Mocht dit niet lukken nemen wij hiervoor contact met u op en vragen hiervoor om uw begrip.

Bovenstaande maatregelen gelden, voor zover nu bekend, tot en met 6 april. Op deze manier willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en toch onze dienstverlening blijven garanderen. U zal de komende weken op de hoogte worden gehouden over eventuele ontwikkelingen.

Wij wensen u goede zaken en blijf gezond en pas goed op uzelf en uw naasten!

Met vriendelijke groet,

AGEL adviseurs

 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?