Ontwikkeling Welbergsedijk te Steenbergen maakt plaats voor woningbouw. We zijn begonnen!

STEENBERGEN – De woningbouwontwikkeling aan de Welbergsedijk is begonnen. Op het perceel van de  initiatiefnemer Gebr. Jacobs aan de Welbergsedijk 51 worden agrarische schuren gesloopt en maakt de agrarische functie plaats voor zeven ruime bouwkavels. AGEL adviseurs is trots op deze mooie opdracht om namens de initiatiefnemer/ontwikkelaar Gebr. Jacobs dit proces en de verkoop van de percelen te mogen begeleiden.

Met de ontwikkeling onstaan zeven nieuwe vrijstaande en/of twee-aan-een gesloten woningen op een ruim kavel (circa 600 – 1.000 m2). De kavels hebben een rustige ligging in een landelijke omgeving, grenzend aan het buitengebied van Welberg/Steenbergen.

Het definitief vormgeven van de woonpercelen en de ontsluiting hiervan wordt gedaan door AGEL adviseurs. De nieuwe woningen pasten niet binnen het geldende bestemmingsplan. De afgelopen tijd zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd en procedures doorlopen om het bestemmingplan te wijzigen. Recent is het nieuwe bestemmingsplan vastgesteld, zodat gestart kan worden met de realisatie en Welberg een stukje mooier kan worden gemaakt!

Verkoopstart
De verkoop van de woonpercelen zit al snel aan te komen. In de komende periode wordt gestart met het opmaken van de verkoopdocumentatie, waaronder kavelgrootte, prijzen en verkoopstrategie. Ben u geïnteresseerd in het project of heeft u interesse in een van de percelen neem dan contact op met Kevin Jansen van AGEL adviseurs.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?