bodemsanering-terraweg

Terraweg, Best

De gemeente Best heeft gekozen voor een nieuwe strategie aangaande de woonwagenlocatie in Best. Voor de woonwagenlocatie aan de Terraweg in Best betekent dit dat het voortbestaan ook in de toekomst is geborgd.  Dit vraagt ook om een passende juridische borging in een actueel bestemmingsplan. Het huidige bestemmingsplan was immers verouderd en sloot niet langer aan bij het huidige feitelijke gebruik.

Uitwerking van het bestemmingsplan

Wij hebben dit bestemmingsplan in opdracht van de gemeente Best opgesteld. Hierbij hebben wij de huidige situatie voorzien van een actueel juridisch kader, dat zoveel mogelijk gelijke rechten geeft aan de bewoners. Daarnaast is er invulling gegeven aan gedane toezeggingen aan individuele bewoners over uitbreidingsmogelijkheden en is een nieuwe ontsluitingsweg mogelijk gemaakt.

Samen brengen van disciplines

Tijdens dit proces bleek met name de akoestische situatie en de bodemkwaliteit een aandachtspunt, waar wij ons integraal advies optimaal hebben kunnen tonen.

  • We hebben de akoestische kaders vertaald in een passend juridisch ‘jasje’;
  • Wij hebben de bodemsanering begeleid;
  • Het opstellen van het saneringsplan;
  • Het selecteren van de aannemer tot en met de directievoering op het werk.

Kortom een goed voorbeeld van ons integrale advisering, waarbij ruimte en milieu nadrukkelijk samen komen.

Meer informatie

Speelt u ook met een integraal vraagstuk, waar ruimte en milieu nadrukkelijk samen komen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met Remco van Dessel. Hij bekijkt graag met u, wat wij voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.