Revisie milieuvergunning voor Strikolith

Strikolith is een gerenommeerde fabrikant van gevel-, wand-, en plafondafwerkingen gevestigd in Raamsdonksveer op bedrijventerrein Dombosch II. Strikolith produceert sierpleisters en muurverven.

Wat ooit kleinschalig begon met een door de oprichter zelf bedachte cocktail van water, poeder, lijm en korrels, is nu een professionele organisatie waarop industriële schaal volgens de hoogste kwaliteitseisen de producten worden gemaakt. Deze producten staan hoog aangeschreven in de branche! Bedrijven waar verven en soortgelijke producten worden vervaardigd, zijn aangewezen als vergunningsplichtige inrichtingen.

Samen met Strikolith heeft AGEL Adviseurs een integrale revisievergunning voor de hele inrichting aangevraagd. Deze integrale revisie was aan de orde, aangezien de geldende vergunning al weer dateerde uit 2001. De revisie was een kans talloze voorschriften te actualiseren. Ook de innovatieve waterzuiveringsinstallatie waarmee Strikolith het water zuivert dat zij dient te lozen, kon in deze revisievergunning opgenomen worden.

De nieuwe revisievergunning is verleend zonder dat er zienswijzen op het ontwerp werden gemaakt. Strikolith beschikt nu weer over een actueel milieukader op basis waarvan men de productie op duurzame wijze kan voortzetten.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?