Thema’s

Circulair denken

Heeft u een duurzaamheidsambitie, maar weet u niet hoe deze kan worden geconcretiseerd? Of wilt u weten hoe duurzaam uw initiatief is? Dan kunt u bij ons terecht. AGEL adviseurs..

Lees meer
Geo-informatie

Geo-Informatie, wat is dat nu? Geo-informatie is informatie met een ruimtelijke component, dit ruimtelijke component is locatie. Geo-informatie is locatie gebonden informatie en..

Lees meer
Gebiedsontwikkeling

De ontwikkeling van gebieden is een complex samenspel van belangen. Hierbij vraagt elke gebiedsontwikkeling om een op maat gesneden aanpak. Ons team van experts helpt u bij het..

Lees meer
Klimaatadaptatie

Water heeft Nederland gevormd en zal dit blijven doen. Het ruimtegebruik in Nederland staat onder hoge druk waardoor wij, Nederlanders, de ruimte op water op veel manieren..

Lees meer
Design & Build

Design & Build is een innovatieve contractvorm op basis van UAV-gc die voornamelijk bij complexe bouw- en infraprojecten wordt toegepast. De opdrachtnemer is verantwoordelijk..

Lees meer
Industrie

De industrie heeft bij iedere ontwikkeling, uitbreiding, aanpassing of verplaatsing met een complex samenspel van wetten en regels te maken. De breedte van onze dienstverlening komt..

Lees meer
Energietransitie

Wereldwijd is veel aandacht voor de energievoorziening van de toekomst. Alom is duidelijk dat het roer om moet. Fossiele brandstoffen moeten meer en meer plaats maken voor duurzame..

Lees meer
Omgevingswet

De omgevingswet, door middel van het opschonen en samenvoegen van regels op het gebied van de fysieke leefomgeving, de omgeving flexibel en integraal maken

Lees meer

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?