Duurzaamheid website

Circulair denken

Heeft u een duurzaamheidsambitie, maar weet u niet hoe deze kan worden geconcretiseerd? Of wilt u weten hoe duurzaam uw initiatief is? Dan kunt u bij ons terecht. AGEL adviseurs helpt om uw duurzame en circulaire ambities te concretiseren en te realiseren, of het nu gaat om één enkele woning, utiliteitsbouw, openbare ruimte, natuurontwikkeling, of een grootschalige integrale gebiedsontwikkeling.

Een circulair en duurzaam proces

Om uw duurzame en circulaire ambitie te realiseren, is het van groot belang om het te doorlopen proces goed in te steken. Zeker bij meer grootschalige projecten moet u hier goed over nadenken. Om meer inzicht te verkrijgen hebben wij, in samenwerking met de Radboud Universiteit, een onderzoek uitgevoerd naar de procesmatige benadering van gebiedsontwikkelingen met een duurzaamheidsambitie gebaseerd op een circulaire economie. Inzicht is verkregen in succes- en faalfactoren van duurzame gebiedsontwikkelingen.

Op basis van onze ervaringen adviseren wij u hoe uw duurzame en circulaire ambitie, zowel voor kleinschalige als voor grootschalige projecten, het beste kan worden gerealiseerd. Hierdoor bent u verzekerd van een goede start- en verloop van uw project; niet-duurzame en proces-belemmerende beslissingen worden voorkomen.

Duurzame technische/inhoudelijke maatregelen

Naast het proces, is ook de inhoud bepalend voor de realisatie van uw duurzaamheidsambitie; welke duurzame maatregelen zijn nu het meest efficiënt? AGEL adviseert u welke maatregelen het beste zijn om uw duurzaamheidsambitie te bereiken; zowel in de openbare ruimte als in vastgoed. Door het gebouw en de omgeving in samenhang te bekijken, kunnen wij u hierin optimaal adviseren. Onze gecertificeerde experts GPR-gebouw en Breeam-gebiedsontwikkeling staan voor u klaar om hierover met u na te denken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten wat onze adviseurs binnen onze werkvelden Ruimte, Infra, Bouw, Milieu en Geodesie voor u kunnen betekenen? Kijk gerust verder binnen de verschillende specialisaties van deze werkvelden. Voor uw gemak kunt ook direct contact opnemen met Remco van Dessel.

Uw contactpersoon

ing. R.A.A. (Remco) van Dessel
Werkveld Ruimte/Bouw

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?