Industrie

Industrie

De industrie heeft bij iedere ontwikkeling, uitbreiding, aanpassing of verplaatsing met een complex samenspel van wetten en regels te maken. De breedte van onze dienstverlening komt in binnen het thema Industrie dan ook maximaal tot uiting. Of het nu gaat om omgevingsvergunningen, de opslag (en overslag) van gevaarlijke stoffen, milieuonderzoeken, compliance management of de communicatie met het bevoegd gezag. Onze adviseurs en specialisten  verzorgen dit voor u.

Continue veranderende omgeving

De nieuwe Omgevingswet,  een aanpassing van een PGS norm, de Circulaire Economie of een calamiteit ergens in Nederland. Enkele voorbeelden van externe invloeden die waarschijnlijk of mogelijk van invloed zijn op uw bedrijfsvoering . De ambitie en de gedrevenheid van onze adviseurs om deze veranderingen te beheersen, geeft u de rust voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.  Ook in combinatie met door u geïnitieerde veranderingen vertalen wij deze in een heldere aanpak en uitvoering.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten wat onze adviseurs binnen onze werkvelden Ruimte, Infra, Bouw, Milieu en Geodesie voor u kunnen betekenen? Kijk gerust verder binnen de verschillende specialisaties van deze werkvelden. Voor uw gemak kunt ook direct contact opnemen met Marcel van den Brink.

Uw contactpersoon

drs. ing. M.G.A. (Marcel) van den Brink
Milieu/Geodesie

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?