Stagiair Geo en Geo(ICT)

Afdeling: Werkveld Geo
Project Locatie(s): Oosterhout
Opleiding: HBO

Stageplek Geo en Geo(ICT) per september 2020

In onze continu (en steeds sneller) veranderende omgeving heeft AGEL adviseurs de visie het verschil te zijn voor onze klanten. Met als drijvende kracht onze adviseurs als creatieve inbreng, maar zeker hun toegevoegde waarde in het proces én voor de gevraagde dienstverlening. Hierbij is het kenmerkend dat iedere AGEL adviseur de vraag (en opdracht) van onze klanten continu samen met de klant vertaalt naar meerwaarde. Hierdoor kan AGEL adviseurs met als eigenschap “integraal adviseren in ruimtelijke ontwikkelingen en vraagstukken” organisch doorgroeien.

Door de groei aan opdrachten, nieuwe ontwikkelingen en vooruitstrevende aanpak is AGEL adviseurs op zoek naar een stagiair voor de periode vanaf september 2020 die wil meewerken aan het doorontwikkelen van concepten en opdrachten op gebied van data en geo-ict.

Stage-omschrijving

Binnen ons werkveld Geo en Geo informatie hebben we ruimte voor versterking van ons team in de vorm van een stageplaats. Ben jij student en op zoek naar een interessante stageplaats vanaf september 2020, dan kun je contact opnemen met Richard Hendriks.

Volg je momenteel een opleiding in de richting van geo -media en design, geo-ict en wil je stage lopen bij ons bedrijf dat integrale projecten voorbereidt dan zoeken we jou! Je kunt dan bij ons meewerken in multidisciplinaire projectteams. We hebben meerdere concrete opdrachten liggen waar je als 2e of 3e-jaarsstudent aan kan werken.

Werkzaamheden

Voor enkele mooie data en geo-ict projecten kan jij werken aan het ontwerpen en realiseren van dashboards met open source tooling. Hierin ga je samen met onze gis adviseurs en partners aan de slag om een integraal dashboard te maken. Tevens zijn er mogelijkheden om data analyses uit te voeren en deze te vertalen naar bruikbare thematische kaarten. Dit alles om klanten, inwoners en onze eigen adviseurs te informeren en te voorzien van bruikbare handvaten voor verdere analyses. Je krijgt te maken met meerdere thema’s zoals groen, ecologie, klimaat, water, burgerparticipatie maar ook thema’s als biodiversiteit, mobiliteit etc.

Geïnteresseerd?

Als je interesse hebt in deze stageplek stuur dan een email met je motivatie en CV naar [email protected] of neem direct contact op met ons (Richard Hendriks) om een afspraak te maken via ons algemene telefoonnummer 0162 456481.

Benieuwd naar de mogelijkheden?