Stagiair Infra

Afdeling: Werkveld Infra
Project Locatie(s): Oosterhout
Opleiding: MBO/HBO

AGEL adviseurs – Samen Onze Omgeving Creëren

In onze continu (en steeds sneller) veranderende omgeving heeft AGEL adviseurs de visie het verschil te zijn voor onze klanten. Met als drijvende kracht onze adviseurs als creatieve inbreng, maar zeker hun toegevoegde waarde in het proces én voor de gevraagde dienstverlening. Hierbij is het kenmerkend dat iedere AGEL adviseur de vraag (en opdracht) van onze klanten continu samen met de klant vertaalt naar meerwaarde. Hierdoor kan AGEL adviseurs met als eigenschap “integraal adviseren in ruimtelijke ontwikkelingen en vraagstukken” organisch doorgroeien.
AGEL adviseurs is hierbij flexibel in een veranderende markt waar innovaties en nieuwe ontwikkelingen in onze organisatie worden ingepast dan wel met samenwerking worden geborgd.

Functieomschrijving

Binnen ons werkveld Infra hebben we ruimte voor versterking van ons team in de vorm van een stageplaats. Ben jij student en op zoek naar een interessante stage- of afstudeerplaats, dan kun je contact opnemen met Maikel Pollaert.

Volg je momenteel een opleiding in de richting van civiele techniek, water of cultuurtechniek en wil je stage lopen bij een bedrijf dat integrale projecten voorbereid, dan kun jij bij ons meewerken in multidisciplinaire projectteams. Denk daarbij aan teken- en ontwerpwerkzaamheden vanaf het eerste idee tot en met het opstellen van bestekken en contracten. Ook bestaat de mogelijkheid om zelfstandig aan een onderzoek of advies te werken, bijvoorbeeld een afstudeeronderzoek.

Mogelijke werkzaamheden

Als aankomend adviseur Infra ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van een plan voor de realisatie van nieuwbouw en reconstructieprojecten op het gebied van onder- en bovengrondse infrastructuur, zoals reconstructies en het ontwikkelen van nieuwe tracés en uitbreidingen. Maar ook voor de diverse natuur- en cultuurbouw projecten. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit:

 • ondersteunen bij het opvragen en vergelijken van offertes en productinformatie van derden;
 • het vervaardigen van (3D) ontwerp- en bestekstekeningen van civiel-, cultuur en verkeerstechnische werken inclusief detail en profieltekeningen;
 • het verzorgen van het opstellen van bestekshoeveelheden, kostenramingen van kleinschalige werken en projecten;
 • het berekenen van de hoeveelheden en mogelijk opstellen van kostenramingen;
 • het verzorgen van het opstellen van grondverzet balansen;
 • het leveren van ondersteuning bij het opstellen van exploitatieplannen, berekeningen en budgetramingen ten aanzien van werken en projecten;
 • het leveren van ondersteuning bij het opstellen van bestekken, V&G plannen en bestekbegrotingen;
 • het verzorgen van KLIC meldingen;
 • het mede voorbereiden van vergunningaanvragen en daadwerkelijk aanvragen van vergunningen;
 • zorgdragen voor een advies wat voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, tijd en geld;
 • het verzorgen van de benodigde contacten met de belanghebbende in- en externe doelgroepen;
 • het inventariseren van situaties in het veld;
 • het mede controleren van uitgevoerde werkzaamheden tijdens de realisatie van een werk (bijv. toezicht).

Geïnteresseerd?

Als je interesse hebt in deze functie stuur dan een email met je CV naar [email protected] of neem direct contact met ons (Maikel Pollaert of Carlo Hoetelmans) op om een afspraak te maken via ons algemene telefoonnummer 0162 456481.

Benieuwd naar de mogelijkheden?