werkveld bouw

Werkveld Bouw

De gebouwde omgeving; we wonen erin, we werken erin en we recreëren erin. Juist daarom is het zo belangrijk om te denken over- en te werken aan een duurzame bebouwing. Hoe komt u bijvoorbeeld tot een gebouw dat aansluit op de wensen van de eindgebruiker? Of hoe kunt u komen tot een duurzaam gebouw, waarmee ook nog kosten worden bespaard? Of het nu gaat om nieuwbouw, groot onderhoud, renovatie of sloop, AGEL adviseurs begeleidt u hierin, van voorbereiding en aanbesteding tot en met de oplevering.

Bouwen voor de toekomst

AGEL adviseurs levert adviezen binnen alle fasen van de bouw en de volledige levenscyclus van gebouwen en woningen. Uit ervaring weten wij dat één standaardoplossing veelal niet volstaat. Daarom houden wij bij iedere dienst optimaal rekening met uw specifieke wensen en denken wij hier graag met u overna.

Wij kunnen u onder andere adviseren en begeleiden op gebied van:

Onze adviseurs zijn bij al hun werkzaamheden op zoek naar duurzame oplossingen. Dat zij op de hoogte zijn van bestaande technieken, nieuwe concepten en de beste praktijkvoorbeelden….. Dat spreekt voor zich.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs binnen het werkveld Bouw. Ook kunt u verder kijken bij onze thema’s, werkvelden of onze referentieprojecten.

 

Uw contactpersoon

M.R. (Maarten) Abbenhuis
Cluster Coördinator Ruimte/Bouw

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?