Advies

Advisering Geodesie en GIS

Naast het uitvoeren en verwerken van metingen. Of het inwinnen van gegevens en het presenteren en beheren van de data. Kan het zijn dat u behoefte heeft aan een bredere kijk en visie op de samenhang ervan. De kwaliteit van metingen en data, ten opzichte van uw project of organisatie of ten opzichte van de omgeving en maatschappij. Hierin adviseren onze senior specialisten Geodesie en GIS.

SAMEN DE OMGEVING CREËREN

Wij ondersteunen en adviseren opdrachtgevers en overheden. Bij het opstellen van richtlijnen, bestekken, instructies en het bepalen van methodieken, inwinmethodes en innovaties. In het kader van partnerschap adviseren wij onze opdrachtgevers. In hoe het veranderen van (interne) processen en het toepassen van slimme oplossingen tot andere inzichten kan leiden. Heeft u behoefte aan het optimaliseren van processen. Of heeft u behoefte aan het verduurzamen van uw ontwikkelingen? Wij kunnen u volwaardig partnerschap bieden. Tevens bieden wij ondersteuning en advies bij het doen van aanbestedingen en het bepalen van inkoop en beleid.

PARTNERS IN KENNIS EN OPLEIDING

Wij werken samen met vele partners, binnen de projecten, maar ook in breder verband op gebied van kennis, opleiding en ontwikkeling. Ons partnerschap blijkt uit het delen van kennis en informatie, het geven van presentaties en het doen van voorstellen (ideeën, innovaties). Onze wijze van samenwerking, met vaste contactpersonen, dient als verlengstuk van uw organisatie.

Wij onderscheiden ons door klantgerichte, innovatieve en transformerende benadering die wordt gekozen bij de aanpak van de diverse ruimtelijke opgaven. Wij staan naast de initiatienemer, als partner, om samen doelen te verwezenlijken. Het optimaal adviseren neemt een centrale plek in binnen onze aanpak en binnen de maatschappelijke, bestuurlijke en wettelijke kaders. Door een samenwerking met ons aan te gaan profiteert u van eigen kennis (bijvoorbeeld locatie specifieke kenmerken) aangevuld met onze integrale kennis op uiteenlopende terreinen.

bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs binnen het werkveld Geodesie. Ook kunt u verder kijken bij onze thema’s, werkvelden of onze referentieprojecten.

 

Uw contactpersoon

Ing. W.F.H. (Hans) Timmers
Cluster Coördinator Geodesie-GIS

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?