GIS viewer

Gis-viewers

Ieder project start met onderzoeken en allerlei andere zaken. Dit levert veel data in allerlei formaten en grootte. Hoe organiseer je dit en hoe zorg je dat je actueel blijft? AGEL adviseurs biedt dienstverlening aan op het gebied van Geografisch informatie systeem (GIS). Dit kan zijn via advies, beheer en ontwikkeling. Onze GIS-viewers zijn gericht op projecten waarbij uw data beschikbaar is op elk gewenste moment, locatie en device. Wij verzamelen en ontsluiten alle informatie zodat u overal en altijd over de informatie kan beschikken. U kiest tot welke informatie welke gebruiker toegang krijgt.

Geo-bodem

Allerhande data van verschillende afkomst en verschillende formaten worden door AGEL adviseurs bijeengebracht in een centraal Geografisch Informatie Systeem (GIS) waar de data wordt omgezet naar informatie die wordt toegepast binnen het werkveld Milieu. Open data, Informatiehuizen en rechtstreekse invloeden vanuit de Omgevingswet worden samengevoegd. In het GIS vinden visualisaties in meerdere dimensies plaats en worden analyses uitgevoerd. Voor een juiste analyse kunnen tijd- en kwaliteitswaarden aan de informatie worden gekoppeld.

INFORMATIEBRONNEN EN GEO-BODEM

Gegevens van het Bodemloket, Het Waterschap, Informatiehuizen, Gemeentearchieven en overige betrokken partijen worden verzameld in het centrale GIS. Voor bestaande informatie (kantoorstudie) worden archieven geraadpleegd. Er is een nauwe online samenwerking met het kadaster (BRK en BRT) en de Landelijke Voorziening(en) zoals: BAG, BGT, WKPB, WOZ, Omgevingswet, KLIC, CDL, PDOK.

PRESENTEREN

Inventarisatiegegevens worden verwerkt tot tekening, rapport of digitaal bestand. Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid zijn kernwaarden bij het opstellen van resultaten, visies of varianten in het GIS. Dialoog vindt plaats door middel van presentaties en bijeenkomsten met omgeving, betrokkenen en opdrachtgevers. De verbeelding wordt vervolgens uitgewerkt in het GIS.

bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs binnen het werkveld Geodesie. Ook kunt u verder kijken bij onze thema’s, werkvelden of onze referentieprojecten.

 

Uw contactpersoon

Ing. W.F.H. (Hans) Timmers
Cluster Coördinator Geodesie-GIS

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?