007

Waterhuishouding & Geohydrologisch onderzoek

Nederland is gevormd door water en werken met water is en blijft voor Nederlanders een grote uitdaging. Zonder alle dijken zou ons koude kikkerland nog kleiner zijn dan het nu al is. Daarom zijn de adviseurs van AGEL bezig met waterhuishouding en geohydrologisch onderzoek. Wij kijken hierbij onder andere naar de opbouw van de bodem en de verschillende watervoerende lagen die in de grond terug zijn te vinden, welke wij combineren met de watersystemen. Zo creëren wij een compleet beeld van het (grond)watersysteem.

Beheren van het (grond)water

Onze adviseurs voeren meerdere werkzaamheden uit met betrekking tot inzicht krijgen van de bodemopbouw en het aanwezige grondwater. Daarnaast zijn wij ook bezig met het beheren en onderhouden van grondwater wanneer er objecten in de grond moeten worden geplaatst. Binnen water kunnen wij u onder andere adviseren over:

bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs binnen het werkveld Infra. Ook kunt u verder kijken bij onze thema’s, werkvelden of onze referentieprojecten.

Uw contactpersoon

ing. M. (Maikel) Pollaert
Cluster coördinator Infra

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?