Werkveld milieu

Werkveld Milieu

Onze omgeving is belangrijk. De plaats waar we wonen en werken heeft invloed op ons welbevinden. Het liefst begeven we ons natuurlijk de hele dag in een gezonde, schone en prettige omgeving, maar hoe zorgen we er in dit overvolle land voor dat ons leefmilieu gezond en schoon blijft? En hoe krijgen we een vervuilde omgeving weer gezond?

Onderzoek is onze sleutel tot succes

Bij AGEL adviseurs zetten we ons elke dag in voor een gezond en schoon leefmilieu. Dit doen we door onderzoek te doen naar verschillende milieuaspecten die te maken hebben met onze fysieke omgeving: de lucht die we inademen, de bodem waarop we lopen en bouwen de natuur en het water om ons heen. Op deze manier brengen we de situatie in kaart hieruit kunnen we de knelpunten opsporen en werken naar een oplossing.

De belangrijke specialismen van AGEL adviseurs binnen het werkveld milieu zijn:

Dit soort onderzoeken kunnen worden gevraagd bij vergunningsaanvragen, bestemmingsplannen en ruimtelijke ontwikkelingen. Maar ook als het gaat om duurzaam bouwen kunnen deze onderzoeken ter onderbouwing van bijvoorbeeld BREEAM-credits of GPR Gebouw punten benodigd zijn.

bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs binnen het werkveld Milieu. Ook kunt u verder kijken bij onze thema’s, werkvelden of onze referentieprojecten.

 

Uw contactpersoon

Ing. C.H.J. (Carlo) van den Broek
Cluster Coördinator Milieu

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?