water1 website

Flora en fauna

Binnen Nederland staat de natuur steeds vaker onder druk.  Als gevolg van ruimtelijke- en infrastructurele werken worden leefgebieden van (beschermde) flora en fauna aangetast. Natuur wordt vaak gezien als een ‘probleem’ voor de uitvoering van een ruimtelijk of infrastructureel project, maar dit hoeft niet te zijn.  De adviseurs van AGEL adviseurs denken graag met u mee om de natuur als een kans te zien en binnen de wettelijke kaders van de Wet natuurbescherming uw project te realiseren met behoudt van de aanwezige natuurwaarden. Daar waar nodig werken wij samen met gespecialiseerde ecologenen.

Waar kunnen wij u bij helpen

Onze dienstverlening omvat zowel de uitvoering van ecologische veldonderzoeken als advisering en ontwerp. Enkele producten en diensten met een ecologische betrekking binnen AGEL zijn:

bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs binnen het werkveld Milieu. Ook kunt u verder kijken bij onze thema’s, werkvelden of onze referentieprojecten.

Uw contactpersoon

Ing. C.H.J. (Carlo) van den Broek
Cluster Coördinator Milieu

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?