Luchtfoto AGEL adviseurs

Werkveld Ruimte

De ruimte om ons heen veranderd voortdurend. Deze veranderingen vragen om sturing, om zorgvuldige afwegingen en om de borging van kwaliteit waar we in de wereld om bekend staan. Binnen ons werkveld ruimte geven wij sturing aan deze veranderingen. Wij signaleren actief kansen, zetten projecten in gang en spelen in op actuele maatschappelijke vraagstukken.

AGEL, uw Partner en adviseur

Wij helpen onze partners verder bij de verwezenlijking van projecten. Dat doen wij niet alleen als adviseur, maar vooral als uw partner. Heeft u begeleiding nodig bij de realisatie van uw project? Wij staan altijd voor u klaar en helpen uw droom te realiseren. Wij verzorgen de communicatie richting de omgeving, zorgen voor commitment bij relevante stakeholders, toetsen het plan aan de hand van een haalbaarheidsonderzoek en als laatst zorgen we voor een zorgvuldige juridische verankering in bestemmingsplannen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs binnen het werkveld Ruimte. Ook kunt u verder kijken bij onze thema’s, werkvelden of onze referentieprojecten.

 

Uw contactpersoon

M.R. (Maarten) Abbenhuis
Cluster Coördinator Ruimte/Bouw

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?