placeholder

Omgevingsmanagement

Heeft u een goed idee, maar krijgt u dit idee niet van de grond? Het hebben van een goed idee alleen is niet genoeg. Het creëren van draagvlak in de omgeving en het enthousiasmeren van stakeholders is vaak veel belangrijker dan het hebben van een goed plan.

AGEL adviseurs neemt uw werk uit handen

Onze omgevingsmanagers helpen u bij beide aspecten; zowel de uitwerking van uw idee, als het krijgen van commitment om dit idee ook daadwerkelijk te kunnen gaan uitvoeren. Wij kunnen voor u de gesprekken voeren met de belangrijkste stakeholders, zoals gemeenten, provincies, waterschappen et cetera. Daarnaast lichten wij, indien gewenst, ook de buurt in over uw plannen.

contact met financiers

Heeft u de financiering van uw project nog niet rond? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u in contact brengen met financiers, ontwikkelaars, subsidieverstrekkers et cetera. Wij nemen alle communicatie voor u uit handen.

bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs binnen het werkveld Ruimte. Ook kunt u verder kijken bij onze thema’s, werkvelden of onze referentieprojecten.

Uw contactpersoon

M.R. (Maarten) Abbenhuis
Cluster Coördinator Ruimte/Bouw

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?