Stedenbouwkundig ontwerp

Stedenbouwkundig ontwerp

Elke ontwikkeling vraagt om een zorgvuldige inpassing in haar omgeving. Maar hoe laat u zien dat uw idee goed is voor haar omgeving? Een sprekend beeld helpt. Dit beeld kan bestaan uit een eerste stedenbouwkundige schets, een stedenbouwkundige verkaveling, een 3D impressie of slechts wat referentiebeelden. Mensen moeten kunnen beleven hoe de nieuwe omgeving eruit komt te zien.

Waarborgen van kwaliteit

Onze ontwerpen onderscheiden zich in ieder geval van een goede dosis realisme. Wij zorgen er niet alleen voor dat het ontwerp er op papier goed uit ziet, maar wij houden ook al rekening met het gebruik na oplevering. Zo bekijken wij het plan vanuit een integrale blik en houden wij tijdens de ontwerpfase al rekening met voldoende ruimte voor waterberging, voldoende ruime parkeerplaatsen, efficiënt beheer van de openbare ruimte, functionele en aantrekkelijke wegprofielen et cetera. Kortom: wij kijken verder dan onze neus lang is. Wij leveren een ontwerp waar u ook echt wat aan heeft. Een ontwerp zonder verrassingen achteraf.

bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs binnen het werkveld Ruimte. Ook kunt u verder kijken bij onze thema’s, werkvelden of onze referentieprojecten.

Uw contactpersoon

M.R. (Maarten) Abbenhuis
Cluster Coördinator Ruimte/Bouw

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?