Wij zoeken schoolverlaters Infra/Civiele techniek

Opleiding: MBO en HBO

Locatie: Oosterhout

Ben jij bezig met de afronding van jouw mbo of hbo diploma in een civiele of groene (technische) richting of heb je deze recent afgerond? Neem dan eens contact op met AGEL adviseurs zodat we samen kunnen praten over jouw kansen en mogelijkheden binnen het werkveld infra bij AGEL adviseurs.

AGEL adviseurs heeft continu mooie en uitdagende projecten en heeft daarom behoefte aan enthousiaste starters/schoolverlaters voor diverse junior functies zoals tekenaar, werkvoorbereider, contractschrijver voor diverse mooie projecten in de openbare ruimte.

Onze opdrachtgevers zijn o.a.: Gemeenten, Provincie, Waterschappen, Natuurorganisaties, Ontwikkelaars en Aannemers. Dit brede scala aan opdrachtgevers geeft ons ook de gelegenheid een breed dienstenpakket aan te bieden en geeft jou daarbij de mogelijkheid om in goed overleg met ons je loopbaan te bepalen. Wij bieden je hierbij de mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen die nodig zijn om de juiste carrière stappen te maken. Zie dit als een intern “AGEL adviseurs traineeschip”.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze mooie uitdaging? Neem vandaag nog contact op met AGEL adviseurs:

Email:              [email protected]

Telefoon:        0162 456481

 

Tot snel!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?